10 υπέροχα σχέδια νυχιών ιδανικά για το γραφείο. Ειδικά το 8ο θα σας κλέψει την καρδιά!

Στην δουλειά πρέπει να δείχνετε επαγγελματίες, προσεγμένες και θηλυκές. Ένα όμορφο μανικιούρ είναι σημαντικό συστατικό της εμφάνισης κάθε γυναίκας-επιχειρηματία. Παρακάτω θα σας δείξουμε κάποιες πολύ σικ ιδέες για μανικιούρ από τις μπλογκερ ομορφιάς hanahroxit και lulus.

Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω ιδέες και επιλέξτε αυτές που σας αρέσουν!

1. Νουντ και παστέλ αποχρώσεις

Οι νουντ και παστέλ αποχρώσεις είναι πάντα η τέλεια επιλογή αν θέλετε να πετύχετε ένα κομψό, επαγγελματικό λουκ. Χρησιμοποιήστε ένα λεπτό βουρτσάκι αν θέλετε να κάνετε στα νύχια σας το σχέδιο του μαρμάρου, όπως στην εικόνα.

10 Υπέροχα σχέδια Νυχιών ιδανικά για το Γραφείο. Ειδικά το 8ο θα σας κλέψει την Καρδιά!

2. Φυσικό ντεγκραντέ
Οι γυναίκες που αγαπούν την κλασική εμφάνιση θα λατρέψουν και αυτό το σχέδιο σε φυσικές αποχρώσεις. Απλώστε στα νύχια σας μια στρώση ημιδιαφανούς ροζ μανό. Μετά απλώστε λίγο άσπρο μανό σε ένα σφουγγάρι και πιέστε το ελαφρά πάνω στα νύχια σας, ξεκινώντας από την μέσα. Αυξήστε σταδιακά την πίεση καθώς μετακινήστε προς την άκρη του νυχιού για να δημιουργήσετε ένα όμορφο εφέ όμπρε.

3. Χρυσή γεωμετρία
Ξεκινήστε σχεδιάζοντας ένα V στο κέντρο του μεσαίου νυχιού και μετά ένα μικρό τρίγωνο στην βάση του νυχιού του παράμεσου. Γεμίστε το τρίγωνο με μαύρο μανό και βάψτε την περιοχή έξω από το V. Βάψτε τα δύο τρίτα του νυχιού του αντίχειρα με μαύρο μανό. Κάντε ένα σχέδιο μισοφέγγαρου στην βάση του νυχιού του δείκτη με ένα πηχτό χρυσό μανό και βάλτε μια μεγάλη βούλα στο μικρό νύχι.

4. Αριστοκρατικό μπορντό
Το σκούρο κόκκινο είναι ένα ακόμα κολακευτικό χρώμα. Μπορείτε να το κάνετε πιο μοντέρνο με ένα γεωμετρικό σχέδιο στον παράμεσο. Επιλέξτε ένα παστέλ ροζ για βάση και σχηματίστε ένα γεωμετρικό σχέδιο με την βοήθεια ταινίας. Βάψτε το νύχι σας μπορντό πάνω από την ταινία και βγάλτε την αμέσως. Μόλις τελειώσετε, περάστε τα νύχια σας με γυαλιστικό.

10 Υπέροχα σχέδια Νυχιών ιδανικά για το Γραφείο. Ειδικά το 8ο θα σας κλέψει την Καρδιά!

5. Πρωτότυπο γαλλικό Το γαλλικό μανικιούρ στο σπίτι είναι αρκετά εύκολο αν τα νύχια σας έχουν σχήμα μισοφέγγαρου. Βάψτε τις άκρες των νυχιών σας χρυσές, ροζ ή μαύρες αντί για το κλασικό άσπρο και προσθέστε ένα στρώμα γυαλιστικού για να προστατεύσετε τα νύχια σας. Αυτό το στιλ ταιριάζει και σε κοντά αλλά και σε μακριά νύχια.

6. Φλοράλ σχέδιο
Προσθέστε λίγη θηλυκότητα στην εμφάνιση σας με ένα μανικιούρ με φλοράλ σχέδια. Βάψτε τα νύχια σας με παστέλ ανοιχτό ροδακινί μανό. Χρησιμοποιήστε πράσινες αποχρώσεις για να σχεδιάσετε τα φύλλα σε δύο νύχια. Με ένα έντονο ροζ σχεδιάστε τα λουλούδια. Μετά τραβήξτε απαλά το χρώμα από το περίγραμμα προς το κέντρο του σχεδίου για να δημιουργήσετε το ντεγκραντέ εφέ. Προσθέστε βούλες με μπλε μανό και περάστε μια στρώση γυαλιστικό.

7. Νύχια με γκλίτερ
Ένας τέλειος τρόπος για να ξεχωρίσετε από το πλήθος είναι να προσθέσετε γκλίτερ στον παράμεσο και στο μικρό δάχτυλο, ή και στα δύο. Βάψτε τα νύχια σας με ξεχωριστά χρώματα χρησιμοποιώντας ανοιχτό γκρι, καφέ και σκούρο ροζ. Περάστε γυαλιστικό πάνω από τον αντίχειρα και τον παράμεσο και μετά βουτήξτε τα νύχια σας σε ένα βάζο με γκλίτερ – κουνήστε λίγο το δάχτυλο σας για να κολλήσει ομοιόμορφα το γκλίτερ. Προσθέστε γυαλιστικό σε όλα τα νύχια.

8. Νύχια με εφέ μαρμάρου
Τα νύχια με εφέ μαρμάρου πάντα δείχνουν σικ. Μπορεί να φαίνεται πολύ περίπλοκο, αλλά είναι αρκετά απλό. Βάψτε τα νύχια σας με λευκό μανό. Τσαλακώστε ένα κομμάτι πλαστικό και βουτήξτε το σε γκρίζο μανό. Μετά πιέστε το ελαφρά στα νύχια και περάστε τα με γυαλιστικό.

9. Μπλε όμπρε νύχια
Ένας απλός τρόπος να αναβαθμίσετε το μανικιούρ σας είναι να επιλέξετε αποχρώσεις του γαλάζιου που είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και να βάψετε κάθε νύχι με διαφορετικό χρώμα. Ξεκινήστε με το απαλό γαλάζιο στο μικρό δάχτυλο και καταλήξτε με ένα ανοιχτό μπλε στον αντίχειρα.

10. Λεπτές λωρίδες
Αυτό το στιλ είναι τέλειο αν θέλετε ένα μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα κλασικό λουκ για το γραφείο. Βάψτε όλα τα νύχια με νουντ μανό και κολλήστε μία ή δύο λωρίδες χρυσής, ασημί ή μαύρης ταινίας πάνω από την πρώτη στρώση μανό. Μπορείτε να δημιουργήσετε γραμμές προς όποια κατεύθυνση θέλετε. Περάστε από πάνω μια στρώση γυαλιστικό.